Tegelzetbedrijf ESK is gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Van recreatiebad in de achtertuin, tot olympisch sportcomplex; de ervaren tegelzetters van ESK weten er al sinds 1981 raad mee. En dat is niet vanzelfsprekend, want het betegelen van een zwembad is een vak apart.

Vrijblijvend prijs aanvragen?

Wilt u meer informatie over ESK of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

Naar contactformulier

Een zwembad betegelen is een vak apart

Grijpranden, molgoten, rondingen, zitbankjes, staanranden, complexe afschotten en afwateringen. Zwembaden worden betegeld met speciaal ontwikkelde tegelsystemen van gespecialiseerde merken zoals Buchtal en Gail. Tegelzetbedrijf ESK heeft verstand van zaken en denkt in het complete traject mee. Bijvoorbeeld in de voorbereidingsfase van nieuwbouwprojecten, maar ook ‘on the job’ tijdens renovaties van bestaande zwembaden.

Een échte tegelzetter is een must voor uw zwembad

ESK beschikt over tegelzetters die 10, 20 of zelfs al 30 jaar in trouwe dienst zijn. Deze vaklieden kunnen nog écht tegels ZETTEN in specie (in plaats van plakken met lijm). Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra sterk, duurzaam tegelwerk; een absolute must voor zwembaden. Dat maakt ESK tot dé partner voor het betegelen van uw zwembad. Voor particulieren, voor de grootste bouwers van Nederland, maar ook voor collega-tegelzetters die de sprong in het diepe niet aandurven!

Vraag offerte aan

Een greep uit onze opdrachtgevers