Renovatie

ESK uit Volendam beschikt over tegelzetters met jarenlange ervaring op het gebied van renovaties in tegelwerk. Renovatiewerk vraagt om ‘handige jongens’ met een flexibele instelling. Professionals die begrijpen dat de klus ‘onder je handen’ kan veranderen, maar dat gemaakte afspraken blijven staan. ESK Tegelzetters werkt met een vast team van harde werkers. Vaklieden, die zelf slimme oplossingen bedenken voor typische renovatie-problemen. Geen ZZP’ers, maar personeel met een hart voor de zaak en commitment met uw tegelproject.

Ga met ons in gesprek!

Wilt u meer weten over onze kennis van renovatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Tegelzetbedrijf ESK?

Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op.

Naar contactformulier

Van het Scheepvaartmuseum tot uw badkamer

Tegelzetbedrijf ESK renoveert voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In geheel Nederland, al ruim 30 jaar. Dus ook complexe utiliteitsbouwprojecten zoals zwembaden, sporthallen, ziekenhuizen, luchthavens of het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Maar tevens kleinschalig tegelwerk, zoals bijvoorbeeld uw toilet, badkamer, keuken- of woonkamervloer.

Op ESK Tegelzetters uit Volendam kunt u bouwen

Met 15 tot 20 eigen tegelzetters is ESK één van de grotere tegelzetbedrijven van Noord-Holland. Aangevuld met een netwerk van zelfstandige professionals uit Volendam biedt ESK Tegelzetters haar opdrachtgevers de snelheid en flexibiliteit die nodig is om tegelwerken binnen de gestelde termijnen op te leveren. Want voor u als hoofdaannemer brengen grote bouwprojecten grote verantwoordelijkheden met zich mee. Geen ruimte voor getreuzel dus, maar des te meer behoefte aan vaste partners waar u letterlijk op kunt bouwen.

Vraag offerte aan

Een greep uit onze opdrachtgevers