Met de juiste tegelzetter wordt uw droom-badkamer werkelijkheid

Het verbouwen van uw badkamer vergt veel energie, tijd en vooral geld. U heeft lang gespaard voor die droom-badkamer. Met een ruime douche, een prachtige dubbele wastafel, misschien zelfs een groot bubbelbad én natuurlijk prachtige tegels. Laat deze droom niet veranderen in een nachtmerrie! Kies voor ESK; de tegelzetter uit Volendam die uw droom werkelijkheid laat worden.

Prijs tegelwerk aanvragen

Wilt u meer weten over Tegelzettersbedrijf ESK of wilt u vrijblijvend een offerte voor het tegelwerk van uw badkamer aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Naar contactformulier

Afspraak is afspraak, typisch ESK

Als u kiest voor Tegelzetbedrijf ESK, dan kiest u voor een professionele tegelzetter die de klus snel klaart. Tegen de afgesproken prijs én op het afgesproken tijdstip! Want ESK beschikt niet over één of twee, maar over 15 tegelzetters. Stuk voor stuk vakmensen. Die u niet achterlaten met schade of rommel, maar met piekfijn verzorgd tegelwerk. Kaarsrecht gezet en netjes gevoegd. Da's typisch ESK.

Zoek uw tegels uit in 'onze' badkamer-showroom

Indien gewenst levert tegelzetbedrijf ESK ook uw tegels. Wij werken samen met diverse showrooms in de omgeving van Amsterdam en Volendam. Hier kunt u terecht voor uw tegels én uw sanitair. Nadat u in de showroom uw sanitair en tegels heeft uitgezocht, en samen met de adviseur uw badkamer heeft vormgegeven, zorgt de tegelzetter van ESK voor de rest.

Vraag offerte aan

Een greep uit onze opdrachtgevers