RenoverenDe klus verandert ‘onder je handen’ maar gemaakte afspraken blijven staan.
Amsterdam ZuidasNovotel Amsterdam:
4-sterren hotel met
5-sterren tegelwerk.
NoordzeekanaalWijkertunnel A9:
ESK tegelt ook onder de zeespiegel.
Amsterdam ZuidasWorld Trade Center:
Werelds tegelwerk
van Volendamse hand.
Amsterdam-ZuidRAI Amsterdam:
Doorlopend renovatiewerk.

ESK: flexibel in renovatie sinds 1981

Tegelwerk renoveren doet u met ESK Tegelzetters

ESK uit Volendam beschikt over tegelzetters met jarenlange ervaring op het gebied van renovaties in tegelwerk. Renovatiewerk vraagt om ‘handige jongens’ met een flexibele instelling. Professionals die begrijpen dat de klus ‘onder je handen’ kan veranderen, maar dat gemaakte afspraken blijven staan. ESK Tegelzetters werkt met een vast team van harde werkers. Vaklieden, die zelf slimme oplossingen bedenken voor typische renovatie-problemen. Geen ZZP’ers, maar personeel met een hart voor de zaak en commitment met uw tegelproject.
Offerte Prijs aanvragen Wilt u meer weten over onze kennis van renovatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Tegelzetbedrijf ESK? Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op.Van het Scheepvaartmuseum tot uw badkamer

Tegelzetbedrijf ESK renoveert voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In geheel Nederland, al ruim 30 jaar. Dus ook complexe utiliteitsbouwprojecten zoals zwembaden, sporthallen, ziekenhuizen, luchthavens of het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Maar tevens kleinschalig tegelwerk, zoals bijvoorbeeld uw toilet, badkamer, keuken- of woonkamervloer.