Zwembad NoordwijkBinnenzee: complex tegelwerk waar tegelzetters van ESK voldoening uit halen.
NieuwbouwESK biedt de snelheid en flexibiliteit die nodig is voor grote tegelprojecten.
Woning- & UtiliteitsbouwSchiphol Airport:
ESK tegelt er aan de lopende band.
Woning- & UtiliteitsbouwIntell Hotel Zaandam:
Vernieuwend project,
ouderwetse kwaliteit.
Fiets- en voetgangerstunnelPixelpoort Zaanstad:
150.000 tegels vertellen een verhaal.

Op ESK kunt u bouwen

Uw tegelzetter voor woning- en utiliteitsbouw

Veel ervaring met grote en complexe tegelwerken

Amsterdam ArenA, Schiphol Airport, RAI Amsterdam, Wijkertunnel, AMC Amsterdam, het Scheepvaartmuseum en het Huis van de Sport. Onze referenties spreken voor zich; Tegelzettersbedrijf ESK beschikt over de nodige expertise en ervaring op het gebied van grote tegelprojecten, voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Door geheel Nederland, al meer dan 30 jaar. ESK Tegelzetters is uw partner voor complexe tegelwerken.
Contact Ga met ons in gesprek Wilt u weten wat Tegelzetbedrijf ESK voor u als hoofdaannemer kan betekenen op het gebied van utiliteitsbouw? Wij gaan graag een keer met u in gesprek! Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.​Voordelen van ESK als partner voor grote tegelprojecten

  • 15 tot 20 tegelzetters in eigen dienst zorgen voor voldoende snelheid en flexibiliteit
  • 30 jaar ervaring zorgt voor reële prijstelling en planning; afspraak is afspraak
  • Strakke communicatie: één aanspreekpunt
  • Ook het stucwerk en cementdekvloeren kunnen door ESK worden verzorgd
  • Indien gewenst levert ESK ook de tegels, tegen een concurrerende prijs. Dat kunnen tegels uit het bestek zijn, maar wij denken ook mee over goedkopere alternatieven.

Op ESK Tegelzetters uit Volendam kunt u bouwen

Met 15 tot 20 eigen tegelzetters is ESK één van de grotere tegelzetbedrijven van Noord-Holland. Aangevuld met een netwerk van zelfstandige professionals uit Volendam biedt ESK Tegelzetters haar opdrachtgevers de snelheid en flexibiliteit die nodig is om tegelwerken binnen de gestelde termijnen op te leveren. Want voor u als hoofdaannemer brengen grote bouwprojecten grote verantwoordelijkheden met zich mee. Geen ruimte voor getreuzel dus, maar des te meer behoefte aan vaste partners waar u letterlijk op kunt bouwen.